Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DM i landevejscykling 2023

25 juni | 12:00 - 16:30

Søndag den 25. Juni 2023 gentages sidste års kæmpesucces. Det bliver igen i år en STOR dag for Vegger.

Vi får nemlig besøg af Danmarksmesterskab i landevejscykling: forpremiere på Tour de France igennem Vegger- hele 2 gange- med alle de store cykelnavne og ikke mindst massiv live pressedækning med fotografer på motorcykler, helikopter osv.

Et fantastisk arrangement der giver os mulighed for at vise byen frem fra dens allerbedste side og samtidig en helt unik mulighed for at promovere Vegger, Veggers kultur med foreningsliv, erhvervsdrivende, de lokale skoler osv. på landsdækkende plan!!

Vi håber, I vil være med til at gøre det til en hyggelig, god og festlig dag: inviter venner og familie til en festlig dag i Vegger.  Kip med flaget,vær med til at heppe, lidt stemning. Grib chancen for at gøre god reklame for det lokale forenings-erhvervs-skoleliv. Tænk meget gerne ud af boksen, vær kreativ, tænk stort – tænk sjovt, vær opfindsom, det øger alt sammen chancen for at fange spotlight på live-TV, fif: brug også vandrette flader, græsstykker, marker, hustag, de fungerer godt for mediedækningen fra luften. Spørg ved tvivl.

Dagens program:

Fra ca kl 12:00 og frem er der salgsbod v/ Vegger Borgerforening medmad og drikke foran Aagade 11. Baren er åben, grillen er tændt, borde-bænke er sat frem.Vi håber at kunne skabe god stemning med en af byens bedste placering til at kunne følge cykelløbet, når rytterne kommer susende ned af Himmerlandsvej, tager det skarpe hjørne ved Salon Hårnålen og svinger ud af Aagade.

Ca kl 13.00 kommer rytterne gennem Vegger første gang efter en tur i Skivum krat, de suser ned ad Himmerlandsvej, svinger til venstre for enden og ud af Aagade mod Halsmandsbrovej.

Ca kl.13.30 ruller alle ryttere, motorcykler, fotografer, helikoptere igennem byen igen.

Sikkerheden er vigtig, vi skal alle passe på hinanden, så hold afstand til vejen, forbliv på fortovet, hold vejen ren osv.

Vi glæder os til endnu en GOD dag i Vegger.

PS. Vi skal bruge hjælpere til at passe på cyklerne i tidsrummet, de kommer susende gennem Vegger.
Meld dig gerne som hjælper. Som hjælper for man en gratis drikkevare og får en pølse.

TAK for DU hjælper

Mvh, Vegger Borgerforening

Detaljer

Dato:
25 juni
Tidspunkt:
12:00 - 16:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Øl og madbod
Aagade 11
Nibe, Vegger, 9240 Danmark
+ Google Maps