Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DM i landevejscykling og byvandring

26 juni, 2022 @ 10:30 am - 5:00 pm

Søndag den 26. Juni 2022 bliver en STOR dag for Vegger.

Hele 2 arrangementer løber af stablen.

Først en spændende historisk byvandring igennem Vegger.
Dernæst får vi besøg af Danmarksmesterskab i landevejscykling: forpremiere på Tour de France igennem Vegger- hele 2 gange- med alle de store cykelnavne og ikke mindst massiv live pressedækning med fotografer på motorcykler, helikopter osv.

To helt fantastiske arrangementer der giver os mulighed for at vise byen frem fra dens allerbedste side og samtidig en helt unik mulighed for at promovere Vegger, Veggers kultur med foreningsliv, erhvervsdrivende, de lokale skoler osv. på landsdækkende plan!!

Vi håber, I vil være med til at gøre det til en hyggelig, god og festlig dag: inviter venner og familie til en festlig dag i Vegger.
Kip med flaget, vær med til at heppe, skab lidt stemning.

Grib chancen for at gøre god reklame for det lokale forenings-erhvervs-skoleliv.
Tænk meget gerne ud af boksen, vær kreativ, tænk stort – tænk sjovt, vær opfindsom, det øger alt sammen chancen for at fange spotlight på live-TV, fif: brug også vandrette flader, græsstykker, marker, hustag, de fungerer godt for mediedækningen fra luften. Spørg ved tvivl.

Dagens program: 

Kl. 10.30 – ca 12 00 inviterer Anna Grethe Jensen på en historisk rundvisning i den gamle stationsby, der engang husede et utal af butikker og værksteder. Vi mødes på pladsen ved købmanden, kikker på de historiske skilte og de forklarende skilte, før vi går ud i byen og snakker videre om gamle dage.

Fra ca kl 12:00 og frem er der salgsbod v/ Vegger Borgerforening med mad og drikke foran Aagade 11. Baren er åben, grillen er tændt, borde-bænke er sat frem.
Vi håber at kunne skabe god stemning med en af byens bedste placering til at kunne følge cykelløbet, når rytterne kommer susende ned af Himmerlandsvej, tager det skarpe hjørne ved Salon Hårnålen og svinger ud af Aagade.

Ca kl 14.00 kommer rytterne gennem Vegger første gang efter en tur i Skivum krat, de suser ned ad Himmerlandsvej, svinger til venstre for enden og ud af Aagade mod Halsmandsbrovej.

Ca kl.14 45 ruller alle ryttere, motorcykler, fotografer, helikoptere igennem byen igen.

Vel mødt
Sikkerheden er vigtig, vi skal alle passe på hinanden, så hold afstand til vejen, forbliv på fortovet, hold vejen ren osv.

Vi glæder os til endnu en GOD dag i Vegger – og det gode vejr ER bestilt.

Venlig hilsen

Vegger Borgerforening

Detaljer

Dato:
26 juni, 2022
Tidspunkt:
10:30 am - 5:00 pm
Begivenhed Tags:

Arrangør

Vegger Borgerforening