Historien og fremtiden

Søndag d. 12.12 havde vi den glæde at kunne vise hele 4 nye tiltag som er et resultat af donationer fra fonde vi har søgt om støtte. Vi samlede byen om indvielse og sluttede op om Luciaoptog fra Blære Friskole og lune æbleskiver og gløgg. Nu kan Julen bare komme.

Asger Andersen talte varmt om den ånd der skaber vores lokale samfund, som har dybe rødder tilbage i historien. Vi har mange i Vegger der har disse dybe rødder fra opvæksten. Men vi har også mange nye borgere som lægger der sjæl i at bygge og støtte vores lokale landsbysamfund. Vi fik vist de nye skilte som rækker ind i fremtiden og skal vise at vi i Vegger binder historien sammen med fremtiden. Skiltene og den nye turistbrochure er donneret af Vesthimmerlands Kommune, og et vigtigt bidrag til udviklingen i vores Landsby.

Købmanden er en vigtig brik ind i fremtiden. Vi har i Vegger vist at vi kan godt. Købmanden er blevet den succes vi håbede og satsede på. Derfor er vi også meget stolte over at kunne indvi de solceller som vi har fået doneret af Norlys Vækstpulje. Det er et meget vigtigt bidrag til en bæredygtig drift af købmanden og er med til at gøre Vegger mere GRØN. Vi havde også glæden af at overrække Købmand Laila Hosbond, Veggers første “el delebil”. Fonden Himmerland har nemlig doneret en el budcykel til Vegger Borgerforening. Vi har givet Købmanden brugsretten, så det bliver muligt for Købmanden at levere varer ud i nærområdet, på en meget miljøvenlig måde. Der bliver helt sikkert brug for frivillige til at hjælpe med udbringning.

Del artiklen:

Flere artikler