Husk du kan opleve DM i landevejscykling i Vegger!

Søndag den 25. Juni 2023 gentages sidste års kæmpesucces. Det bliver igen i år en STOR dag for Vegger.

Vi får nemlig besøg af Danmarksmesterskab i landevejscykling: forpremiere på Tour de France igennem Vegger- hele 2 gange- med alle de store cykelnavne og ikke mindst massiv live pressedækning med fotografer på motorcykler, helikopter osv.

Et fantastisk arrangement der giver os mulighed for at vise byen frem fra dens allerbedste side og samtidig en helt unik mulighed for at promovere Vegger, Veggers kultur med foreningsliv, erhvervsdrivende, de lokale skoler osv. på landsdækkende plan!!

Vi håber, I vil være med til at gøre det til en hyggelig, god og festlig dag: inviter venner og familie til en festlig dag i Vegger.  Kip med flaget,vær med til at heppe, lidt stemning. Grib chancen for at gøre god reklame for det lokale forenings-erhvervs-skoleliv. Tænk meget gerne ud af boksen, vær kreativ, tænk stort – tænk sjovt, vær opfindsom, det øger alt sammen chancen for at fange spotlight på live-TV, fif: brug også vandrette flader, græsstykker, marker, hustag, de fungerer godt for mediedækningen fra luften.

Se mere her: https://vegger.dk/event/dm-i-landevejscykling-2023/

Del artiklen:

Flere artikler